Oyuncu Resimleri

⊆ 05:54 by Aşk Adamı | ˜ 0 yorum »



 

Pars Narkoteror Konusu

⊆ 05:19 by Aşk Adamı | ˜ 0 yorum »



İstanbul Narkotik başkomiseri Şamil Baturay, bulunduğu normal bir operasyonda, Türkiye'de örgütlenen yeni bir uyuşturucu şebekesine ait delillere bulunur. Narkotikte birlikte çalıştığı nişanlısı Zülüf ile beraber Van'a aile ziyaretine gittiğinde ise, kendisini uyuşturucu baronlarının tam içinde bulur.

Şamil ile Zülüf'ün aşkı, Şamil'in abisinin uyuşturucuyla ilgili bir operasyonda şehit olmasıyla daha da imkansız bir durum alır. Abisinin kaybıyla hayata küsen Şamil, elde ettiği bazı ipuçlarıyla tekrar harekete geçer ve intikam için uyuşturucu baronlarının peşine düşer.

Afganistan'dan İran'a, Van'dan Berlin'e kadar süren yeni bir "toz hattının" kurulmak üzere olduğunu keşfeden Şamil, zorlu
bir mücadeleye girişir. Bu toz hattının terör örgütleriyle bağı olduğunu ve uyuşturucudan kazanılan paranın terörü finanse ettiğini anlayan Şamil'in verdiği mücadele, kişisel bir gayret olmaktan da çıkarak, vatan için verilen bir mücadeleye dönüşür.


Bu savaşın galip gelinmesini sağlayacak en önemli detaylar ise, Şamil'in aşkı Zülüf'de saklıdır.



Hikaye: OSMAN SINAV, AYBARS BORA KAHYAOĞLU
Senaryo: AYBARS BORA KAHYAOĞLU
Yönetmen: METİN GÜNAY
Yapım: Sinegraf
Yapımcı: OSMAN SINAV


Pars narkoterör dizisi kurtlar vadisini aratmayacak bir ekip ve senaryo ile osman sınavın yeni baş yapıtlarından olacağa benziyor

 

Pars ne demek

⊆ 05:01 by Aşk Adamı | ˜ 0 yorum »

Pars narkoterör dizisin ismindeki pars kelimesinin anlamını merak edenlere

türkçe dil kurumunun alınan kaynaklara göre
pars kelimesinin ne demek ?

Pars:
Kedigillerden, genellikle Asya ve Afrika'nın sıcak bölgelerinde yaşayan, postu benekli, bazen de düz siyah, çevik, yırtıcı, etçil, memeli hayvan, leopar, panter, pelenk (Panthera pardus).

 

Pars NarkoTerör

⊆ 04:55 by Aşk Adamı | ˜ 0 yorum »

Show tv ekranlarında yeni bir mafya ve terör dizisi başlıyor.
Pars narkoterör
fragmanı